Flere dødsfall:

Trebarnsfar døde i drukningsulykke

I helga mistet tre mennesker livet i en tragisk paddleboard-ulykke i Wales.

DØDE: Paul O'dwyer og to kvinner mistet livet i en drukningsulykke 31. oktober. Foto: ABERAVON GREEN STARS RFC
DØDE: Paul O'dwyer og to kvinner mistet livet i en drukningsulykke 31. oktober. Foto: ABERAVON GREEN STARS RFC Vis mer
Publisert

Lørdag døde tre paddleboardere i en drukningsulykke, etter at ei gruppe på ni kom i vanskeligheter i elva Cleddau i Wales.

Trebarnsfaren Paul O'Dwyer var blant de tre som mistet livet i den tragiske hendelsen lørdag morgen, melder BBC og Sky.

Han og to kvinner døde i elva, og en annen kvinne ligger fortsatt i kritisk tilstand på lokalsykehuset i Haverfordwest, Pembrokeshire.

Politiet sa at vannet i elva var høyere enn vanlig og at strykene var mye kraftigere, etter store regnbyger dagen i forveien.

De andre fem personene på paddleboard-ekskursjonen ble reddet opp av vannet og kom seg fra den farlige situasjonen uskadd.

- Forsøkte å redde kvinnene

Ifølge lokalavisa The Pembrokeshire Herald, skal O'Dwyer ha mistet livet i elva mens han prøvde å redde de to kvinnene som druknet. Det sa en av paddleboarderne som deltok på ekskursjonen, Vickie McKniven.

- Paul mistet livet mens han forsøkte å redde to av kvinnene, sa McKniven til The Pembrokeshire Herald.

Videre skrives det at trebarnsfarens familie og venner i sorg, etter nyheten om dødsfallet.

FUNNET: Fire år gamle Cleo Fire år gamle Cleo Smith er funnet i live etter å ha vært savnet i mer enn to uker, melder australsk politi. Video: Western Australian Police Force. Vis mer

Dyfed-Powys-politiet gjennomfører nå en grundig etterforskning av ulykken, og oppfordrer alle paddleboardere til å se an vær- og vannforhold før de går i vannet.

- Våre dypeste kondolanser

O'Dwyer spilte også for den lokale rugby-klubben i området, som har delt et langt Facebook-innlegg, hvor de minnes 42-åringen.

- Det er med den dypeste medfølelse jeg deler nyheten om Paul O'Dwyers bortgang. De som kjente Paul vet hvilken stor karakter han var med sitt smittende smil. Han var en av de flinkeste og mest optimistiske personene du kan se for deg, og han hjalp hvem som helst. Paul satte uten tvil sitt eget liv på spill i går for å sikre at andre var trygge.

- Paul var en ivrig eventyrer, enten han skulle paddleboarde, surfe, stå på ski, gå eller klatre. Paul kunne oppnå alt. Våre dypeste kondolanser, skrev Aberavon Green Stars i et Facebook-innlegg søndag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer