Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trebarnsfar kvalte 27-åring

Den 27 år gamle kvinnen som ble funnet drept i Bergen på fredag, er antakelig blitt kvalt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet tok pause i etterforskningen etter at de fredag undersøkte åstedet og foretok avhør av siktede.

- Vi stoppet arbeidet før helgen. Det var ingen grunn til å arbeide videre med dette i helgen. Vi føler at vi har tilstrekkelig opplysninger til å gå i et fengslingsmøte, sier informasjonsleder Trygve Hillestad i Hordaland politidistrikt til NTB.

Bodde alene

Ifølge VG er siktede en 50 år gammel trebarnsfar. Han bodde alene i kjellerleiligheten der han natt til fredag varslet politiet om at det befant seg en død kvinne.

Avdøde er en 27 år gammel kvinne som er kjent fra prostitusjonsmiljøet i byen. Siktede skal ha forklart at han ikke kjente kvinnen fra før og at det ikke var andre enn de to i leiligheten den aktuelle natten.

- Min klient erkjenner ikke straffskyld ut fra siktelsen. Han har gitt en forklaring som stemmer overens med funn på åstedet. Utover at han har forklart at det bare var han selv og den døde kvinnen som var til stede i leiligheten hans den aktuelle natten, kan jeg ikke si noe mer om hendelsesforløpet, sier 50-åringens forsvarer, advokat Stein Erik Ottesen, til Bergensavisen.

Politiet tier

Politiet ville overfor NTB søndag ikke bekrefte opplysningene som har framkommet i ulike aviser om at kvinnen skal være kvalt og at hun har virket som prostituert. Politiet ville heller ikke bekrefte at siktede er en trebarnsfar eller si noe om hvordan siktelsen lyder.

- Vi vil verken bekrefte eller avkrefte noen opplysninger før fengslingsmøtet mandag, sier Hillestad.

(NTB)

ÅSTEDET:</B> I dette huset ble den 27 år gamle kvinnen funnet drept.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media