Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trebarnsmor døde i flaggstangulykka. - Det er et sterkt preget lokalmiljø

Dagens gudstjenesten gjennomføres, men endres noe.

TRAGISK HENDELSE: En kvinne mistet livet da en flaggstang brakk utenfor Holmenkollen kapell på julaften
Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
TRAGISK HENDELSE: En kvinne mistet livet da en flaggstang brakk utenfor Holmenkollen kapell på julaften Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ris menighet er i sorg, etter at en kvinne (49) i går omkom, etter at hun ble truffet av en flaggstang som blåste overende utenfor Holmenkollen kapell i 13.30-tida i går.

Den tradisjonelle 1. juledagsgudstjenesten kl. 12 i dag vil gjennomføres, men det vil bli en egen minnestund for kvinnen.

- Kapellet vil være åpent fra kl. 11, og det vil bli mulig å tenne lys for henne. Selve gudstjenesten vil også få en mer ettertenksom tone, sier Jan-Erik Heffermehl, prest i Ris menighet, til Dagbladet.

Ifølge VG var den omkomne trebarnsmor.

Prest Heffermehl sier menigheten er sterkt preget.

- Vi tar nå et skritt av gangen. Det er et sterkt preget lokalmiljø. Vi har vært i kontakt med rektor ved skolen der barna går, og familien tas nå vare på av helseteam, sier Heffermehl.

Det blåste kraftig på stedet da flaggstanga gikk overende.

Morten Wik ved kriminalvakta i Oslo politidistrikt opplyser til Dagbladet at minst ett familiemedlem var vitne til ulykken.

- Flere vitner er avhørt, og flaggstanga av tre er beslaglagt av politiet. Foreløpig er saken plassert under voldsavsnittet, men den kan bli overført til finans- og miljøavsnittet, som blant annet ser på saker tilknyttet bygningskontroll, sier Wik.

Kongefamilien deltar i gudstjenesten kl. 12, som planlagt.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media