Trebarnsmor knivdrept

Gravid datter (15) siktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NOME i Telemark (Dagbladet): Den somaliske trebarnsmoren ble drept med flere knivstikk i brystet. En heftig krangel om datterens graviditet skal ha ført til drapet i Nome i Telemark tidlig i går.

To mindreårige barn var i leiligheten da knivstikkingen skjedde. Barnevern og kriseteamet i kommunen ble varslet, og har satt inn store ressurser for å hjelpe den siktede, pårørende og venner.

Innrømmer knivstikking

Drapet skjedde i en kommunal bolig på Ulefoss. Kvinnen var død da ambulansen ankom. Det ble slått drapsalarm øyeblikkelig, selv om etterforskningsleder, politiadvokat Olav Markussen, i mange timer i går valgte å kalle dødsfallet mistenkelig.

Etter få timer ble datteren foreløpig siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Hun skal ha innrømmet knivstikkingen, men var ikke i form for å gjennomgå et formelt avhør.

Kniven ikke funnet

-  Vi avventer en obduksjonsrapport, vitneavhør og kan ikke si noe mer om saken nå, sier politiadvokat Olav Markussen til Dagbladet.

Han vil ikke bekrefte Dagbladets opplysninger om at avdøde ble funnet med flere knivstikk i brystet, og vil heller ikke uttale seg om den femten år gamle jenta som er siktet i saken, er gravid eller ikke.

ÅSTEDET: Den drepte somaliske trebarnsmoren, fraktes her ut fra den kommunale boligen i Nome i Telemark. En datter erkjenner å ha knivstukket henne, og er siktet. Foto: TORBJØRN BERG
ÅSTEDET: Den drepte somaliske trebarnsmoren, fraktes her ut fra den kommunale boligen i Nome i Telemark. En datter erkjenner å ha knivstukket henne, og er siktet. Foto: TORBJØRN BERG Vis mer

Tekniske etterforskere med bistand av politihund søkte etter drapsvåpenet i går rundt hjemmet til familien uten at kniven ble funnet.Etter det Dagbladet forstår regner politiet med at saken vil bli fullt oppklart i samarbeid med den unge siktede.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer