Trebarnsmoren setter sinnene i kok: - Barna mine får 80 julegaver hver

Gavebonanza.

GAVEBONANZA: Trebarnsmoren Emma Tapping har satt igang debatt i Storbritannia etter at det ble klart at barna hennes får omlag 80 gaver hver til jul. Selv mener hun at de ikke blir bortskjemt av den grunn. Foto: Privat
GAVEBONANZA: Trebarnsmoren Emma Tapping har satt igang debatt i Storbritannia etter at det ble klart at barna hennes får omlag 80 gaver hver til jul. Selv mener hun at de ikke blir bortskjemt av den grunn. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da den britiske trebarnsmoren Emma Tapping delte et bilde av familiens juletre på Instagram, startet hun en heftig og opphetet debatt på den andre siden av Nordsjøen.

På bildet kan man se at det strengt tatt er mer gaver enn det er juletre, men det er ikke slik at Stanton er gavesentral for hele byen. Dette er nemlig gavene hun akter å gi sine egne barn. Omlag 80 gaver til hver.

Begynner å pakke inn i august TV-kanalen ITV var raskt på banen, og hadde Tapping som en del av sitt program «This Morning». Der kunne hun fortelle at det ikke er slik at hun er rik. Gavefjellet skal være et resultat av langsiktig og nøye planlagt julehandel.

- Jeg er ikke rik i det hele tatt. Jeg starter i januar, og handler gjennom hele året. Jeg benytter meg av hvert eneste tilbud og salg jeg kan. Jeg gjør haugen så stor som mulig, og så begynner jeg å pakke inn i august, sier hun til TV-kanalen.

- Alt i alt er det gaver verdt omlag 1500 pund (litt under 20 000 kroner), og ingenting av det jeg har kjøpt har vært til full pris.

- Skjemmer dem ikke bort Etter at Tapping la ut det opprinnelige bildet på Instagram, var det mange som tok til orde for at dette nærmest var misbruk av barna.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer