Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trebåt brenner ved Jæløya

Politiet har fått melding at den 35 fots trebåten er i ferd med å synke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det er én person om bord i båten som er i ferd med å synke. Ifølge politiet har han redningsvest, og er klar til å hoppe i vannet hvis båten går under før redningsmannskapene er framme.

- Båten tar inn for mye vann til at pumpene klarer å få det unna. Mannen har fortalt oss at han er i god behold, men at det brenner - eller har brent - i båten, sier operasjonsleder Tommy Antonsen ved Østfold politidistrikt til Dagbladet.no.

Mannen har med seg mobiltelefon, og har vært jevnlig i kontakt med politiet. Hovedredningssentralen i Sør-Norge sier til Dagbladet.no at de har sendt et Sea King-redningshelikopter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling