Tredje gang Aaron ranet apoteket fikk han smake sin egen medisin ...

Jaget på dør med pepperspray og balltre av damene bak disken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): De ansatte på et apotek i byen Spokane i den amerikanske delstaten Washington levde i konstant frykt for når det neste ranet skulle skje.

I løpet av kort tid hadde apoteket blitt utsatt for to ran, men da den samme raneren dukket opp for tredje gang, hadde jentene bak disken fått nok.

- Det er han. Vi blir ranet igjen, ble farmasøyt Susan Beller så vidt advart, før hun sto ansikt til ansikt med raneren.

Raneren, som seieren er identifisert som Aaron Miller, leverte fra seg en lapp der det sto følgende:

«Pistol.
Gi meg alt du har av oksykodon og metadon

Jaget på dør med balltre I motsetning til de to foregående ranene, gikk imidlertid ikke ransforsøket etter planen for Aaron.

Susan Beller lot som hun gikk for å hente de sterke smertestillende preparatene, men kom i stedet tilbake med en pepperspray, full av den kraftige tåregassen mace. Aaron Miller ble fullstendig overrumplet av farmasøytens motangrep og løp med en gang ut av butikken.

Farmasøytene var imidlertid ikke ferdig med den mislykkede raneren. Både Susan Beller med peppersprayen og en kollega med et balltre jaget raneren ut av apoteket, før de ringte politiet.

La kortene på bordet Aaron Miller ble kort tid etter ransforsøket pågrepet av politiet. Han har i avhør innrømmet at han sto bak ransforsøket, samt at han sto bak de to tidligere ranene.

Susan Beller ble ikke mindre populær blant kollegene etter at hun slo tilbake mot raneren.

- Hun er vår mamma-bjørn. Hun liker å ha «bjørnesprayen» (pepperspray laget for å jage vekk aggressive bjørner, journ.anm.) ved kassa, sier kollegaen med balltreet.