Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tredje offer lokalisert i Ålesund

Søker nå etter de to siste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Brann- og redningstemaet som har den utfordrende jobben med å hente ut de omkomne personene i rasblokka i Ålesund, lokaliserte i dag det tredje offeret.

I en pressemelding skriver stabssjef John Kåre Flo i Sunnmøre politidistrikt at en tredje av de omkomne er lokalisert og sendt til sykehus for identifisering.

- Arbeidet med søket etter omkomne i Fjelltunvegen går som planlagt. Søket etter de to siste omkomne fortsetter, skriver stabssjefen.

Les også: - Gir oss ikke før alle er ute

Letemannskapet tok seg en pause i helga, men fortsatte arbeidet i dag.

Fredag ble Bjørn Olaf Rudi (52) identifisert. Dagen før ble 23 år gamle Kristin Krogen bekreftet omkommet, samme dag som redningsteamet valgte å ta seg inn i den raste bygningen.

Les også: - Det har vært en voldsom og hektisk oppgave

UTFORDRENDE ARBEID: Brann- og redningsteamet som skal hente ut de omkomne har et utfordrende arbeid foran seg. Nå er tre av ofrene lokalisert, mens to fortsatt befinner seg på ukjent sted i ruinene. Foto: Sara Johannessen/SCANPIX
UTFORDRENDE ARBEID: Brann- og redningsteamet som skal hente ut de omkomne har et utfordrende arbeid foran seg. Nå er tre av ofrene lokalisert, mens to fortsatt befinner seg på ukjent sted i ruinene. Foto: Sara Johannessen/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media