Trehusbrann i Tønsberg

Brannen er nå slukket. Alle beboerne evakuert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Alle beboerne er evakuert, etter at det i natt brøt ut brann i et et av de gamle trehusene i Tjømegaten 7 i Tønsberg. Ingen kom til skade i brannen.

- Brannen er nå slukket, den øvre delen av bygningen er nedbrent, og den nedre delen har noe mindre skader, sier operasjonsleder Thormod Kristiansen ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.no.

Det ble i natt iverksatt full evakuering av flere av bygningene i nærheten, som bare ligger 50 meter fra Tønsberg Torv.

Huset ble overtent, men Brannvesenet hadde kontroll på nærmeste bebyggelse.

Politiet fikk melding om brannen 0414.

- Vi har evakuert de nærmeste bygningene, sier Kristiansen.

Ifølge politiet er ingen personer skadd i brannen som startet i Tjømegaten 7. Brannvesenet har vært inne med røykdykkere to ganger, men alle som befant seg inne i bygningen, kom seg ut etter at en innringer vekket dem.

Brannvesen, politi og ambulanse var raskt på stedet, men det var tidlig klart at bygningen var overtent. Et vitne opplyste til NTB at han observerte en røyksky som strakte seg 100 meter til værs.

Bygningen ligger i Tønsbergs gamle trehusbebyggelse, og nabobygningen, Tjømegaten 5, ligger nærmest vegg-i-vegg. Likevel hadde brannvesenet så god kontroll over flammene at det ikke var fare for spredning.

Brannen hadde gått gjennom taket og Brannvesenet trodde en stund at bygningen mest sannsynlig ville brenne helt ned, men begynte å få kontroll over flammene i 5-tiden.

Det er ikke kjent hva som er årsaken til brannen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer