Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trekker seg fra Human-Etisk Forbund

Generalsekretær i Human-Etisk Forbund, Lars Gule, trekker seg fra stillingen etter det han mener er mistillit fra hovedstyret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bakgrunnen for at Gule fratrer er uenighet med hovedstyret rundt stillingsstrukturen ved hovedkontoret. Gule la i siste møte fram forslag til nye stillingsbeskrivelser i forbindelse med forbundets pågående omorganisering, men fikk ikke medhold i sine foreslåtte endringer.

Lars Gule oppfatter hovedstyrets vedtak som mistillit til ham som generalsekretær og har derfor valgt å trekke seg, ifølge en melding fra Human-Etisk Forbund.

– Det er viktig å poengtere at dette ikke dreier seg om livssynsmessig eller ideologisk uenighet, sa Lars Gule da han redegjorde for denne saken på fellesmøtet for ansatte ved hovedkontoret mandag formiddag.

Arbeidet med å finne ny generalsekretær i Human-Etisk Forbund har pågått i noen tid, og vil med all sannsynlighet få en avklaring i nær framtid, opplyser forbundet.

Gule har allerede fått stilling som studieleder ved Høgskolen i Oslo.

 (ANB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!