Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trekker seg fra politikken etter lekket onani-video

Hjemmelaget video lekket til YouTube.

ONANI-VIDEO LEKKET: Den spanske lokalpolitikeren Olvido Hormigos Carpio trekker seg som bystyremedlem etter at en hjemmelaget onani-video ble lekket på nett denne uka. Spansk presse fotfulgte tobarnsmoren da det ble klart at hun trakk seg i går. Foto: Scanpix
ONANI-VIDEO LEKKET: Den spanske lokalpolitikeren Olvido Hormigos Carpio trekker seg som bystyremedlem etter at en hjemmelaget onani-video ble lekket på nett denne uka. Spansk presse fotfulgte tobarnsmoren da det ble klart at hun trakk seg i går. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den spanske lokalpolitikeren Olvido Hormigos Carpio trekker seg etter at en privat onani-video ble lekket på nettet.

Carpidos hjemmelagede video var tiltenkt en elsker, men kom på avveie - og torsdag trakk hun seg fra stillingen som bystyremedlem.

Ifølge TV2 har videoen av tobarnsmoren gjentatte ganger havnet på det sosiale videonettstedet YouTube - men har gang på gang blitt fjernet grunnet videoens «snuskete» innhold.

Carpido, som er lærer av yrke, har selv filmet videoen, hvor hun sitter på en seng mens hun tilfredstiller seg foran kameraet.

Torsdag kveld, etter at det ble klart at hun kastet inn håndkleet, ble Carpido omringet av pressefolk og fotografer på tur gjennom gatene i den spanske byen Los Yebenes.

Selv har hun uttalt til den spanske avisa El Mundo at videolekkingen er «et angrep på hennes privatliv», skriver Daily Mail.

Bystyremedlemmet sier hun trekker seg av hensyn til familien og partiet.

TREKKER SEG: Carpido er tobarnsmor og lærer av yrke. Nå trekker hun seg som bystyremedlem i den spanske byen Los Yebenes, etter at en hjemmelaget onani-video ble lekket. Foto: Scanpix
TREKKER SEG: Carpido er tobarnsmor og lærer av yrke. Nå trekker hun seg som bystyremedlem i den spanske byen Los Yebenes, etter at en hjemmelaget onani-video ble lekket. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media