Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trendy bakender

Fritt fram for Bridget Jones med den moteriktige rumpa si.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ENKELTE NYHETER,

såkalte, kaller mer på latter enn gisp. I hvert fall kom det utvetydige lyder fra enkelte av kvinnene på nyhetsdesken her i avisa over meldingen som var funnet ute på verdensveven forleden dag. Fra metropolen New York tikket nemlig inn beskjed fra en relativt ukjent moteguru om at store rumper er trendy. Marerittet til flere enn Bridget Jones kan med andre ord synes å gå mot en slutt. Den frustrerte, litt sjarmerende og ganske selvopptatte Bridget fra London sliter som kjent med fasongen på flere av sine kroppsdeler. I dag er hun tilbake på kinolerretet.

SLAPP AV,

Bridget Jones. Nå er det altså moderne med fasong på den delen av kroppen som tilsynelatende bekymrer flest jenter. Jennifer Lopez har ført an - selv utstillingsdokkene på Manhattan skal ha fått mer plast over hoftene. Kikker en litt nøyere etter, vil den observante straks få med seg at rumpa til J-Lo ikke akkurat kan sammenliknes med ei låvedør. I motens verden er stor rumpe et særs relativt begrep. Frøken Jones og andre likesinnede kan med andre ord fortsette å gni på misnøyen sin og erobre plass som eksempler på mislykkede vesener.

I REALITYVERDEN,

klode vestlig, synes deltakerne aldri å få nok av tilsynelatende utilstrekkelige figurer - både den de selv gestalter og andres. Vi har sett det denne virkelighetshøsten da enkelte av landets kirurger har opptrådt som de redningsprinsene Askepott aldri våget drømme om. De har velvillig stilt sin kompetanse til disposisjon der skjønnhet jamfør dagens ideal ikke strekker til. Parate står de med kniven hver gang en Bridget syter høylytt nok. Bridget beveger seg som kjent nødig mer enn en centimeter under huden. Hun byr på en pur overflatisk hverdag - slik vi liker det en søndag kveld, på film, etter en aktiv helg langt unna «Farmen».

MED BLIKKET

rettet mot vest. Det var flere nyheter som tikket inn fra USA den dagen da rumpenyheten påkalte en smule latter. Vi ser bilder av Condoleezza Rice, hun står stram som en liten soldat, tydelig beveget og takker for tilliten fra George W. Bush. Alle Bridgeter bør nok ta innover seg at den nye utenriksministeren som går under navnet Stålmagnoliaen, er atskillig tøffere enn både «Tjukkholmen», «Farmen» og Mark Darcy som den yre Jones regner sengeaktiviteter med. Homsepatruljens medlemmer skvetter unna når Condi stiller topp utdannet, topp konservativ og topp korrekt.

Ekstrem forandring, tenker hun kanskje. Og går løs på verdens terrorregimer.

Men, moteriktig rumpe har hun ikke.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media