Trenger tekniske funn

SKIEN/LENSMANNSDALEN (Dagbladet): Kripos-teknikere finkjemmet i går hver millimeter av stedet der man tror Gamal Hosein kan ha dumpet kona Gry i Skienselva. Og politiet har press på seg: Uten tekniske funn som knytter Gamal direkte til ugjerningen, vil han vanskelig kunne felles.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dalsøkket og elvebredden ved Lensmannsdalen er kanskje det eneste egnede droppstedet uten nærliggende bebyggelse langs elvebreddene mellom Porsgrunn og Skien.

På begge sider av den store elva går bebyggelsen mellom de to Grenlands-byene i ett - bare ikke her, sørvest i Skien, like før grensa til Porsgrunn.

Må ha flere spor

Fra før har den foreløpige obduksjonsrapporten vist at Gry ble drept før hun ble dumpet i elva. Politiet sitter på ytterligere obduksjonsopplysninger som konkluderer med at Gry med overveldede sannsynlighet ble kvalt.

Ingen tekniske funn av avgjørende karakter er så langt funnet i videogrillen på Falkum, der politiet står på at drapet må ha funnet sted.

Denne uka ventes fortløpende obduksjonssvar og analyser.

Muligheten er ennå til stede for at man kan knytte Gamal til drapshandlingen, men den er ytterst liten etter 52 dager i elva. På det sannsynlige dumpingsstedet har man derimot ennå håp om å finne spor, skjønt det nå er gått snart 60 dager siden drapet.

Dykkersøk

Derfor finkjemmes området, hver millimeter gjennomsøkes i tilfelle drapsmannen skulle ha lagt igjen spor som ikke er visket bort. Dykkere har også vært i elva på søk etter Grys veske og hemmelige mobiltelefon. Etter det Dagbladet forstår uten avgjørende resultat så langt.

På dette spesielle stedet er det mulig å komme til med bil uten at du blir sett nattetid.

Noen sikker observasjon av Gamal på dette mulige dumpingsstedet drapsdøgnet 13.- 14. januar, eventuelt hans bil, har politiet heller ikke, etter det Dagbladet forstår.

Ber om hjelp

- Det har kommet inn tips etter at Gry ble funnet som har gjort dette stedet mer interessant som mulig dumpingsted. Hva tipsene konkret går ut på, vil jeg ikke si noe om. Vi finkjemmer området for å finne spor som kan relateres til handlingen, sier etterforskningsansvarlig Jon H. Borgen.

Borgen ber på ny om at alle som kan ha tips eller observasjoner fra dette stedet, eventuelt andre steder langs elvas bredder, om å melde seg til politiet.

- Alle tips er av interesse, sier Borgen.

Vel vitende om at han uten ytterligere hjelp fra publikum vanskelig vil kunne løse saken til bunns.

SØKER ETTER SVAR: Politiet finkjemmer området ved Skienselva hvor de tror liket av Gry Hosein er dumpet. På dette spesielle stedet er det mulig å komme til med bil uten at du blir sett nattestid.