Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trenger tips etter mystisk funn av død mann

Politiet viser bilder av klærne til mann som ble funnet i sjøen ved Nesodden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 4. februar i år ble en mann i 35-45-årsalderen funnet i vannet ved Sjøstrand brygge på Nesodden.

- Avdøde bar preg av å ha ligget i fjorden i flere uker. Det er ikke noe som tyder på at han har vært utsatt for en straffbar handling, sier politiførstebetjent Torstein Sandø til NTB.

Politiet har ennå ikke klart å identifisere mannen, og vil nå ha hjelp fra publikum. I en pressemelding i dag offentliggjør Nesodden lensmannskontor signalementet og et bilde av klærne til avdøde.

Politiet beskriver mannen som 180 centimeter høy, med normal kroppsbygning og nordeuropeisk utseende. Han hadde mørkt brunt, halvlangt hår med to dreadlocks-fletter og kinnskjegg.

Da han ble funnet var mannen kledd i en svart skinnjakke av merket Leatherman med to tverrgående striper i rødt og grått. Jakken har merket Route 66 på venstre arm og Pinaccolada på brystet. Han hadde også på seg en grå college hettegenser, svarte dongeribukser, vevet belte med rød og sort stripe og firkantet beltespenne med «smykkesteiner» da han ble funnet.

Skoene hans var brune vinterstøvler, av merket Viking Gore-Tex, opplyser politiet.

GÅTE: En mann kledd i disse klærne ble funnet død i fjorden utenfor Nesodden i februar.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling