Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trengte god plass

Bill Gates svir av 175 millioner kroner på en 2800 kvadrats leilighet på Manhattan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Datamilliardæren trenger tydeligvis plass. For to år siden flyttet han og familien inn i en 400 millioner kroners hus det tok sju år å bygge. Slottet utenfor Seattle har 45 rom, fossefall, elektroniske veggmalerier av Picasso, fiskedam med ørret og privat kinosal.

Nå kan Microsoft-kongen bo standsmessig også i New York. For en kvadratpris på 62.500 kroner har han sikret seg utsikt over FN-hovedkvarteret og East River. Men kubikkprisen er ikke like ille - det er fem meter mellom gulv og tak i kåken hans.

Leiligheten er en av 72 etasjer i Donald Trumps nye prestisjeprosjekt på nesten 300 meter. Bill og kona Melinda får egen heis, og hver parkeringsplass koster 350.000 kroner, skriver Expressen.

Bill har ikke lagt beslag på den dyreste leiligheten i huset. Den gikk til en anonym milliardær fra Europa for 330 millioner.

- Det er den høyeste prisen som noensinne er betalt for en leilighet i New York, skryter Donald Trump til New York Times.

EIENDOMSKONGEN: Mangemilliardæren Donald Trump skaffer husrom til trengende rikfolk. Her fotografert med Celina Midelfart i 1998, da amerikanske medier omtalte dem som kjærester. Foto: SCANPIX/EPA/AFP
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media