Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Treningsprogram

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Daglig program: På tross av et relativt mistrøstig vær over store deler av landet, er det ingen hindring. Tren innendørs eller kle på deg regntøy. Regn er ikke annet enn lunkent vann, og håndklær har du hjemme.

Aktivitetsforslag: Bærplukking. Gå ut i nærområdet og plukk dessertene dine denne uka. Hvis du er innestengt i byen, kan du enten ta sykkelen ut til nærmeste utmark eller gå på slang i nabolaget (det kan være lurt å spørre om lov).

Kondisjonstrening: Hvis du har overskudd, kan du enten øke intensiteten litt eller holde på litt lenger. Den første og tredje økten er relativt rolige, mens økt nummer to skal være tøff og intensiv. Ha to dagers pause mellom den første økten til den harde og deretter tre dagers pause etter den harde før du tar den siste rolige økten.

Aktivitet: Rulleski, sykkel, svømming, golf, fotball, rollerblades, stavgang, jogging, rask gange, roing, padling.

Varighet: Økt 1 og 3: 45 minutter (sykling - 60 minutter)Økt 2: 40 minutter (sykling - 55 minutter)

Intensitet: De to rolige øktene skal ikke være tyngre enn at du kan snakke i korte setninger under hele økten. Den harde økten er todelt. Del 1: 20 minutter med hard jobbing. Pause: 5 minutter med svært rolig aktivitet. Del 2: 15 minutter i samme tempo som før pausen.Styrkeprogrammet finner du på Dagbladet.no/trivsel