TRUER MED Å SPILLE AV BIEBER-MUSIKK: Treningssenteret Elixia på Lambertseter i Oslo truer kundene med å spille av låter av den kanadiske popartisten hvis ikke de rydder opp etter seg. Foto: Hilde Schjerve
TRUER MED Å SPILLE AV BIEBER-MUSIKK: Treningssenteret Elixia på Lambertseter i Oslo truer kundene med å spille av låter av den kanadiske popartisten hvis ikke de rydder opp etter seg. Foto: Hilde Schjerve Vis mer

Treningssenteret forventer nå at alle rydder opp etter seg

Pia Larsen var lei av å rydde på plass vektene på Elixia. Så fikk hun en god idé.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): De ansatte ved treningssentret Elixia på Lambertseter i Oslo er nå lei av at treningssglade ikke legger vektene på plass etter at de har trent.

- Det har alltid vært et problem at kundene ikke rydder opp etter seg, og til tider har det vært veldig rotete her, sier Pia Larsen som jobber som resepsjonist ved treningssenteret.

Sammen med de andre ansatte har Larsen diskutert hva som kan motvirke den negative trenden.

Nå har de kommet opp med et drastisk tiltak for å få bukt med problemet.

Truer med å spille av Bieber-låter Veggen inn til frivektsarealet har nå fått en plakat med en svært konkret trussel de ansatte håper skal få effekt. «For hver gang du IKKE rydder etter deg, legger vi en ny Justin Bieber-låt i spillelista», står det med store bokstaver til skrekk og advarsel.
 
- Vi ønsket å være kreative fordi vi ser at tidligere tiltak ikke har fungert. Det har ikke gått mange dager siden vi satt opp plakaten så det er for tidlig å si om det har båret noen frukter, sier hun.

- Men nå forventer vi at kundene rydder opp etter seg.

Larsen forteller at de har satt opp flere liknende plakater og viser til en annen plakat hvor brukerne blir bedt om å spørre jentene i resepsjonen om hjelp hvis de ikke klarer å løfte vektene på plass.

- Flere av oss er er ganske sterke, så dem som trenger hjelp kan fint spørre oss om det uten å være flaue, sier Larsen.

Biebers skandalekonsert Justin Bieber skulle torsdag kveld spille en intimkonsert på Chateau Neuf i Oslo. Etter bare å ha spilt en låt, forlot imidlertid popstjerna scenen etter å ha klaget over vann på scenekanten.

Fansen ropte på Bieber for å få ham tilbake, uten hell. På vei av scenen kastet den kanadiske superstjerna både jakke og skjerf. Publikum trodde lenge det var en spøk, og det var stille i flere minutter før de begynte å rope navnet hans. Deretter begynte hele salen å synge med til låta «Baby».
 
I etterkant har Justin Bieber beklaget og forklart at han var syk og sliten, noe som trolig også ga seg utslag i at han stormet ut fra et radiointervju i Madrid onsdag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer