Treningssenteret forventer nå at alle rydder opp etter seg

Pia Larsen var lei av å rydde på plass vektene på Elixia. Så fikk hun en god idé.

TRUER MED Å SPILLE AV BIEBER-MUSIKK: Treningssenteret Elixia på Lambertseter i Oslo truer kundene med å spille av låter av den kanadiske popartisten hvis ikke de rydder opp etter seg. Foto: Hilde Schjerve
TRUER MED Å SPILLE AV BIEBER-MUSIKK: Treningssenteret Elixia på Lambertseter i Oslo truer kundene med å spille av låter av den kanadiske popartisten hvis ikke de rydder opp etter seg. Foto: Hilde Schjerve Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De ansatte ved treningssentret Elixia på Lambertseter i Oslo er nå lei av at treningssglade ikke legger vektene på plass etter at de har trent.

- Det har alltid vært et problem at kundene ikke rydder opp etter seg, og til tider har det vært veldig rotete her, sier Pia Larsen som jobber som resepsjonist ved treningssenteret.

Sammen med de andre ansatte har Larsen diskutert hva som kan motvirke den negative trenden.

Nå har de kommet opp med et drastisk tiltak for å få bukt med problemet.

Truer med å spille av Bieber-låter Veggen inn til frivektsarealet har nå fått en plakat med en svært konkret trussel de ansatte håper skal få effekt. «For hver gang du IKKE rydder etter deg, legger vi en ny Justin Bieber-låt i spillelista», står det med store bokstaver til skrekk og advarsel. - Vi ønsket å være kreative fordi vi ser at tidligere tiltak ikke har fungert. Det har ikke gått mange dager siden vi satt opp plakaten så det er for tidlig å si om det har båret noen frukter, sier hun.

- Men nå forventer vi at kundene rydder opp etter seg.

Larsen forteller at de har satt opp flere liknende plakater og viser til en annen plakat hvor brukerne blir bedt om å spørre jentene i resepsjonen om hjelp hvis de ikke klarer å løfte vektene på plass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer