Trim-Kari konkurs etter regnskapstabbe

Trimkjendisen Kari Jaquessons treningsstudio på Aker Brygge er konkurs etter at selskapet bak studioet ikke har levert regnskap som pålagt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jaquesson har tømt lokalet for treningsapparater hun hevder er hennes, melder Dagens Næringsliv. Ifølge bobestyrer har politiet mistanke om straffbare forhold.

Kari Jaquesson har drevet Trim Tram treningssenter i ti år, og kjæresten hennes har formelt vært eier av selskapet som har stått for driften av treningsstudioet. Selskapet ble for to uker siden tvangsavviklet i Oslo skifterett, fordi det ikke hadde levert inn årsoppgjør for 1998 til Regnskapsregisteret i Brønnøysund. Jaquessons kjæreste, Saul Sowe, skal etter hva bobestyrer Vidar Nielsen kjenner til ha reist til Afrika.

- Det er rett og slett treghet og ikke annet, sier Jaquesson til DN.

Låsene i treningsstudioet er skiftet og gjenstander i lokalet er registrert, men før dette skjedde skal Jaquesson ha fjernet treningsutstyr som hun hevder tilhører henne privat.

- Jeg har snakket med bobestyrer flere ganger og uttrykt at dette er mitt. Han har sagt at det må jeg dokumentere, og jeg har sagt at det er ikke noe problem, sier Jaquesson til DN.

Bobestyreren hevder imidlertid at det her kan dreie seg om straffbar bounndragelse, men understreker at det bare er snakk om mistanke.

Ifølge Jaquesson har kostnadene gjort det umulig å overleve som lite treningsstudio blant alle kjedene som vokser fram.

KONKURS:</B>- Utstyret er mitt, sier Kari. Men hun må kunne dokumentere det.