Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trine la ut kontaktannonse for ekskjæresten: - Pent brukt pappa deles bort

Da Trine Sofie Fosskaug Hammer la ut en annonse for å finne en kjæreste til barnefar Kenneth Lien, rant henvendelsene inn.

FELLES SØNN: To år gamle Emilian (på bildet) er Hammer og Liens felles barn. Paret, som gikk fra hverandre for flere år siden, er fremdeles gode venner. Foto: Trine Sofie Fosskaug Hammer
FELLES SØNN: To år gamle Emilian (på bildet) er Hammer og Liens felles barn. Paret, som gikk fra hverandre for flere år siden, er fremdeles gode venner. Foto: Trine Sofie Fosskaug Hammer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): «Pent brukt pappa deles bort med noen som får hjertet hans til å banke like fort som jeg klarer (av andre følelser, hjertet i halsen-bank er forbeholdt MEG!)». Slik begynner kontaktannonsen Trine Sofie Fosskaug Hammer la ut på vegne av ekskjæresten, Kenneth Lien, onsdag formiddag. Hadeland og Ringerikes Blad har tidligere omtalt saken.

Vedlagt i Facebook-innlegget lå et smilende bilde av Lien og Hammers felles barn, Emilian, med et bilde av faren i hendene. Målet var ifølge henne å finne ekskjæresten fast følge. Derfor fortsetter annonsen slik:

- Send en melding

«En kjekk kar som nærmer seg de gamle 30 åra ønsker seg ei han kan etablere seg med på gården sin, men foreløpig er det ungkarsfrokost å få når jeg er hjemme hos pappa, så jeg får hjelpe han litt i gang …

Hvis du ikke synes det er nok å bare se bilde av oss søte to, så kan det nevnes at han kan å lage mat, han er irriterende blid, sosial, impulsiv og behandler andre som han selv vil bli behandlet. Om vi ikke alltid ler med han, så ler i hvert fall vi av ham, uhøytidelig type.

Om du har lyst til å bli en god nummer 2 (for jeg kommer alltid først!) Så send Kenneth ei melding. Hilsen Emilian, pappas sjef»

- Han trenger en kjerring snart. Han har lenge snakket om at han har lyst til å etablere seg. Nå når han snart 30-årskrisa, så til slutt måtte vi rett og slett gi ham et spark i rumpa, forklarer Hammer lattermildt når Dagbladet ringer.

Helt uviten

Ifølge henne er ekskjæresten for travel til å ordne opp selv. Han jobber mye, er med venner, og har ikke tid til å sjekke opp damer på den gammeldagse måten- selv om det er det han egentlig helst foretrekker.

Lite visste Lien om Hammers påfunn. Derfor ble han både svett og nervøs da følgerforespørsler og henvendelser fra single damer over hele landet begynte å strømme inn.

- Jeg har aldri vært så flau og svett i hele mitt liv. Jeg ble veldig overrasket fordi jeg ikke visste noen ting om dette. Vi pratet om det for en stund siden, men det var som en fleip. Jeg trodde ikke at hun ville gjøre alvor ut av det, så jeg tenkte ikke mer over det, sier Lien til Dagbladet.

Fått mange henvendelser

Selv om kontaktannonsen først kom som et sjokk, lærte Lien seg snart å sette pris på initiativet.

- Jeg har tross alt klaget over å ha vært singel ganske lenge, så etter at jeg ble ferdig med å svette, satt jeg egentlig bare å lo og gliste for meg selv. Til slutt gikk flauheten over til at jeg syntes det var gøy, sier Lien.

Kontaktannonsen har unektelig talt i Jevnaker-mannens favør, og han har de siste dagene fått flere henvendelser enn han har hatt tid til å svare på.

- Jeg har fått mye seriøs kontakt. Mest av småbarnsmødre mellom 22 og 40 år. Det har vært en spennende og morsom reise, og det har vært veldig hyggelig, sier Lien.

Faktisk har han også fått kontakt med en spesiell dame han prater litt ekstra mye med.

- Det virker som om det kan bli noe, avslutter Lien.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!