Trippel jackpot for Fussell/Keith

Mandag ble lykken fullkommen for bakmennene i Opticom og Fast Search & Transfer etter at et tredje selskap de kontrollerer steg 33 prosent i gråmarkedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Oslo Børs startet uken med stor utgangshastighet, nok en gang anført av heftig trading i Opticom.Knalltall fra Norsk Hydro bidro også.

Utover dagen snudde imidlertid utviklingen på stadig sterkere indikasjoner om at teknologiaksjene skulle åpne ned i USA. Investorene i det norske markedet sikret dermed gevinster utover dagen, og det sendte IT-sektoren rett ned. Unntaket var Opticom.

Roberth Keith og Thomas Fussell, som står bak Opticom, opplevde dessuten at deres to andre hjertebarn i det norske aksjemarkedet - Fast Serach & Transfer og Idex - steg kraftig i gråmarkedet mandag.

Ute i Europa var hovedindeksene ned gjennom dagen. USA åpnet som ventet markert ned anført av den teknologitunge Nasdaq-indeksen. Her hjemme endte imidlertid totalindeksen opp 0,25 prosent til 1.306,18 poeng. Omsetningen på hovedlisten utgjorde 1,8 milliarder kroner.

Som på fredag var det som nevnt Opticom som stakk av med showet. Meglerhuset Orkla Enskilda Securities kom før helgen med et analysenotat der det loves en strøm av positive nyheter den kommende måneden.

Notatet var meget kjærkomment for den eller de aktørene som satt med opsjoner og terminer på 250.000 aksjer med bortfallsdato i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer