Trippeldrap i Oslo

En 28 år gammel somalier er pågrepet og siktet for drap på sin fraseparerte kone og parets to små barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen ble pågrepet kl. 12.10 i dag etter en knivepisode 20 minutter tidligere på Rema 1000 på Hauketo. En 29-åring ble stukket ned og blødde kratig, men skal ikke være alvorlig skadd.

Da mannen ble pågrepet sa han til politiet at kona lå død i en leilighet like ved. Politiet rykket ut og fant tre omkomne i leiligheten, en kvinne og to barn.

«Jeg har drept kona mi. Hun ligger i leiligheten vår», skal mannen ha sagt ifølge Aftenposten.

På en pressekonferanse i ettermiddag opplyste politiet i Oslo at mannen nå er siktet for forsettlig drap på sin fraseparerte kone og de to barna.

28-åringen skal ikke ha hatt fast bopel i leiligheten det siste året, og er tidligere ustraffet, opplyste politiet på pressekonferansen.

- Vi ser på dette som en familietragedie, sa politiinspektør Terje Kristiansen i Oslo politidistrikt.

Politiet vil ikke opplyse om barnas alder eller hvordan de tre personene ble drept. Hele familien har bakgrunn fra Somalia, men den siktede mannen er norsk statsborger. Han kom til Norge på begynnelsen av 1990-tallet.

Politiet kunne heller ikke fastslå drapstidspunktet.

- Så vidt vi vet ble den avdøde kvinnen sett fredag kveld, sier Kristiansen.

(Dagbladet.no kommer tilbake med mer)

TRIPPELDRAP: En kvinne og hennes to barn ble i dag funnet drept i en leilighet på Hauketo i Oslo. Kvinnens fraseparerte ektemann (28) er siktet for forsettlig drap. Her her fraktes de døde ut av leiligheten.
SMÅ BARN: Den siktedes ekskone og de to barna ble funnet i en leilighet i Hauketoveien i Oslo.