Trippeldrap utenfor helsestudio

Den tyske byen Telgte er i sjokk etter at tre kvinner er funnet drept utenfor et treningsstudio. Kvinnene jobbet som vaskehjelper og var på vei hjem da de ble drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den lille byen Telgte i den tyske delstaten Nordrhein-Westfalen våknet til sjokkmeldingen om trippeldrapet på tre kvinner.

Trippeldrapet skjedde sent i går kveld. De tre kvinnene ble skutt ved inngangen til helsestudioet, skriver avisa Die Welt. En forbipasserende fant de døde da han gikk gjennom området ved 02-tida i natt og varslet umiddelbart politiet. To av kvinnene (30 og 39) var allerede døde, mens den tredje kvinnen (34) døde på sykehuset sent i natt.

De tre kvinnene jobbet som rengjøringshjelper i treningsstudioet og var ferdige på jobb da drapene skjedde. Den ene kvinnen har tyrkisk bakgrunn, og en av kvinnene kommer fra det tidligere Jugoslavia. Politiet har ingen spor etter verken motiv eller gjerningsmann og har heller ikke sett noen sammnheng mellom ofrene, bortsett fra at de var på feil sted samtidig:

- Vi vet ingenting om bakgrunnen for udåden, sier statsadvokat Wolfgang Schweer til Die Welt etter å ha vært på åstedet.

Det er ukjent hva slags våpen som er brukt eller hvor mange skudd gjerningsmannen løsnet for å drepe de tre ofrene. En person har meldt seg for politiet og sagt at han har hørt 6-7 skudd. Ofrene blir obdusert i dag.