Trippeldrapsalarm i Manchester

Mor og to barn funnet døde med store hodeskader. Mulig trippeldrap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tre personer er funnet døde i et hus i Manchester i England.

Ifølge Manchester Evening News er de døde en mor (35), hennes 18 år gamle datter og 13 år gamle sønn. De ble funnet i et hus i Fallowfield i Manchester-distriktet.

Lokalt politi rykket i går kveld ut etter at de hadde fått melding om en død kvinne i huset. Da de ankom huset fant de tre døde kropper. Nå er det slått drapsalarm.

- De tre likene hadde store hodeskader. Dødsfallene betraktes som mistenkelige og det er iverksatt drapsetterforskning, sier en talskvinne for politiet, ifølge Sky News.

Etterforskere er nå på plass for å undersøke boligen og omstendighetene rundt. Det er slått opp et telt ved inngangen til huset.

Det er ventet mer fyldig informasjon om det mulig trippeldrapet utover dagen.

DRAPSALARM: Politiet i Manchester har iverksatt full drapsalarm etter at tre personer, to kvinner og en gutt, ble funnet døde emd store hodesakder i går kveld. Foto: AFP Photo/Paul Ellis
DRAPSALARM: Politiet i Manchester har iverksatt full drapsalarm etter at tre personer, to kvinner og en gutt, ble funnet døde emd store hodesakder i går kveld. Foto: AFP Photo/Paul Ellis Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer