Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trippeldrapssiktet avhøres i dag

30-åringen som drepte tre personer på Valdresekspressen avhøres trolig på sykehus.

AVHØRES I DAG: Tre personer om bord på Valdresekspressen ble drept på bussen fra Årdal til Oslo. Den trippeldrapssiktede 30-åringen fra Sør-Sudan avhøres i dag. 
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
AVHØRES I DAG: Tre personer om bord på Valdresekspressen ble drept på bussen fra Årdal til Oslo. Den trippeldrapssiktede 30-åringen fra Sør-Sudan avhøres i dag. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som er siktet for drapene på Valdresekspressen, blir avhørt torsdag. Avhøret kan skje på sykehuset.

Den 30 år gamle asylsøkeren som drepte tre personer på Valdresekspressen i Årdal mandag 4. november, har så langt ikke blitt avhørt på grunn av sin helsetilstand.

Han er lagt inn på Sandviken sykehus, en psykiatrisk klinikk i Bergen.

Ifølge NRK er det ennå ikke avklart hvor 30-åringen skal avhøres, men det er sannsynlig at avhøret finner sted på sykehuset.

- Det er Kripos som står for avhørene og sitter på detaljene for hvordan det skal gjøres. Det skal skje i Bergen torsdag, det er alt vi sier om det. Ellers har vi naturligvis et ønske om å få snakket med ham så snart det lar seg gjøre, sier etterforskningsleder og regionlensmann i Sogn og Fjordane, Åge Løseth.

Kripos ønsker ikke å uttale seg om saken.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media