Trippeldrapssiktet avhøres neppe før påske

38-åringen har innrømmet drapene i Tromsø.

TRE DREPT: Tre personer ble drept i dette huset. Den drapssiktede har erkjent drapene. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIX
TRE DREPT: Tre personer ble drept i dette huset. Den drapssiktede har erkjent drapene. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet må sannsynligvis vente til over påske med å få gjennomført det aller første avhøret av 38-åringen som er siktet for trippeldrapet i Tromsø.

Den trippeldrapssiktede båtsfjordingen har både overfor politiet og sine advokater innrømmet at det var han som knivdrepte Ragna Christensen (61), Ole-Roger Olsen (44) og gravide Linda Anett Hansen (35) søndag 22 mars.

I de første to døgnene etter pågripelsen, var ikke 38-åringen i stand til å gjøre rede for seg. Politiet i Tromsø rakk ikke å få gjennomført et avhør av mannen før han av sikkerhetsårsaker sist torsdag ble overført til psykiatrisk behandling ved Regional sikkerhetsavdeling Brøset i Trondheim.

Skal bistå

Nå har mannens forsvarer Ulf Hansen sendt en henvendelse til politiet i Tromsø som gjør at avhøret mest sannsynlig blir utsatt til over påske.

- I brevet til politiet gjør vi det klart at vi akter å bistå den siktede under avhør. Vi klargjør også når jeg og min kollega Bjørn Morten Litvedt Hansen kan bistå den siktede, sier forsvarer Ulf E. Hansen til NTB.

Han bekrefter at ingen av de aktuelle datoene er før påske, og sier det er opp til politiet å ta initiativ til når avhørene kan starte. Det er også ifølge forsvareren opp til politiet å avgjøre om avhørene skal skje i Trondheim eller Tromsø.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer