Trippeldrapssiktet pågrepet i De forente arabiske emirater

Siktet for drap på to brødre og faren.

VIL HA AVHØR:  Pakistansk politi arbeider nå for å få ham utlevert dit. Selvsagt er vi svært interessert i å få ham avhørt om hans kontakt med de fire som er siktet her i Norge, sier politiadvokat Leif Morten Eide i Oslo politidistrikt. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
VIL HA AVHØR: Pakistansk politi arbeider nå for å få ham utlevert dit. Selvsagt er vi svært interessert i å få ham avhørt om hans kontakt med de fire som er siktet her i Norge, sier politiadvokat Leif Morten Eide i Oslo politidistrikt. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet i Dubai har pågrepet og siktet en mann for et trippeldrap som ble begått i Pakistan for 15 måneder siden. I Norge er fire personer siktet i den samme saken.

Mannen som er pågrepet i De forente arabiske emirater, er siktet for å ha drept to av sine brødre og sin far.

- Vi vil få ham utlevert fra politiet i Emiratene i begynnelsen av neste måned. Jeg er sikker på at de mistenkte står bak disse drapene, sier etterforskningsleder Irshad Ahmed i politiet i Pakistan til Aftenposten.

Den 18. mai i fjor anmeldte en norsk-pakistansk kvinne sin bror og sine foreldre for å ha bestilt drapet på mannen hun hadde inngått en hemmelig ektepakt med hjemme i Pakistan. Ektemannen var en av hennes fettere, sønn til en av farens brødre.

De fire siktede i Norge er kvinnens foreldre, en onkel (en annen av farens brødre) og hennes bror. Trippeldrapet skjedde 17. mai 2013 i Gujrat øst i Pakistan.

- Pakistansk politi arbeider nå for å få ham utlevert dit. Selvsagt er vi svært interessert i å få ham avhørt om hans kontakt med de fire som er siktet her i Norge, sier politiadvokat Leif Morten Eide i Oslo politidistrikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer