Trippeldrapssiktet pågrepet i De forente arabiske emirater

Siktet for drap på to brødre og faren.

VIL HA AVHØR:  Pakistansk politi arbeider nå for å få ham utlevert dit. Selvsagt er vi svært interessert i å få ham avhørt om hans kontakt med de fire som er siktet her i Norge, sier politiadvokat Leif Morten Eide i Oslo politidistrikt. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
VIL HA AVHØR: Pakistansk politi arbeider nå for å få ham utlevert dit. Selvsagt er vi svært interessert i å få ham avhørt om hans kontakt med de fire som er siktet her i Norge, sier politiadvokat Leif Morten Eide i Oslo politidistrikt. Foto: Nina Hansen / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Dubai har pågrepet og siktet en mann for et trippeldrap som ble begått i Pakistan for 15 måneder siden. I Norge er fire personer siktet i den samme saken.

Mannen som er pågrepet i De forente arabiske emirater, er siktet for å ha drept to av sine brødre og sin far.

- Vi vil få ham utlevert fra politiet i Emiratene i begynnelsen av neste måned. Jeg er sikker på at de mistenkte står bak disse drapene, sier etterforskningsleder Irshad Ahmed i politiet i Pakistan til Aftenposten.

Den 18. mai i fjor anmeldte en norsk-pakistansk kvinne sin bror og sine foreldre for å ha bestilt drapet på mannen hun hadde inngått en hemmelig ektepakt med hjemme i Pakistan. Ektemannen var en av hennes fettere, sønn til en av farens brødre.

De fire siktede i Norge er kvinnens foreldre, en onkel (en annen av farens brødre) og hennes bror. Trippeldrapet skjedde 17. mai 2013 i Gujrat øst i Pakistan.

- Pakistansk politi arbeider nå for å få ham utlevert dit. Selvsagt er vi svært interessert i å få ham avhørt om hans kontakt med de fire som er siktet her i Norge, sier politiadvokat Leif Morten Eide i Oslo politidistrikt.

(NTB)

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 928024151


Varnish cache server