Trippeldrapssiktet varetektsfengslet i åtte uker

Var til stede under fengslingsmøtet.

I VARETEKT: 38-åringen som er siktet for trippeldrapet i Troms er varetektsfengslet i åtte uker. Her arbeider kriminalteknikerne f.v. Pål Moe, Jan Harald Hanssen og Siv Hansen fra politiet arbeidet mandag på åstedet. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIX
I VARETEKT: 38-åringen som er siktet for trippeldrapet i Troms er varetektsfengslet i åtte uker. Her arbeider kriminalteknikerne f.v. Pål Moe, Jan Harald Hanssen og Siv Hansen fra politiet arbeidet mandag på åstedet. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

38-åringen som er siktet for trippeldrapet i Tromsø, ble tirsdag varetektsfengslet i åtte uker.

Det bekrefter tingrettsdommer Morten Berg i Nord-Troms tingrett overfor NRK.

38-åringen var til stede under fengslingsmøtet, men var ikke i stand til å svare på om han samtykket i fengsling eller ikke, opplyser politiadvokat Elin Norgård Strand i Troms politidistrikt til NTB.

- Vi vurderte det sånn at mannen ikke var i stand til å gi et gyldig samtykke på spørsmålet om varetektsfengsling, og ba ham derfor heller ikke om å ta stilling til det, sier Norgård Strand.

Hun forteller at 38-åringens forsvarer, advokat Ulf E. Hansen, var til stede under fengslingsmøtet, hvor vilkårene for varetektsfengsling ble prøvet.

Den trippeldrapssiktede er innlagt på Universitetssykehuset Nord-Norge HF - psykiatrisk avdeling. Han har vært så psykisk syk at det er uvisst når politiet kan gjennomføre avhør. Drapsofferet Linda Anett Hansen (35) var gravid i femte måned da hun ble drept med kniv sist søndag. Politiadvokaten sier det blir en juridisk avveining om dette skal få betydning for siktelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer