- Trist og leit at Carl ikke er her

Siv Jensen om Carl I. Hagens fravær på landsmøtet.

-TRIST: Siv Jensen synes det er leit at Carl I. Hagen for første gang på 37 år ikke er tilstedet på et Frp-landsmøtet. Etter den feiden og det bitre oppgjør om Frps plass i Nobelkomiteen, bestemte Hagen seg for å dra og holde foredrag for Høyres studenter i stedet. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
-TRIST: Siv Jensen synes det er leit at Carl I. Hagen for første gang på 37 år ikke er tilstedet på et Frp-landsmøtet. Etter den feiden og det bitre oppgjør om Frps plass i Nobelkomiteen, bestemte Hagen seg for å dra og holde foredrag for Høyres studenter i stedet. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Frp-leder Siv Jensen skulle gjerne sett at tidligere partiformann Carl I. Hagen var til stedet under landsmøtet.

- Jeg synes det er leit at han ikke er her. Vi må bare ta til etterretning at han ikke hadde behov for å komme hit, sier Siv Jensen til Dagbladet.

- Det er synd at han ikke er her. Det er trist. Men han må ta de valg han tar. Dette har han valgt helt selv, sier Jensen og legger til:

- Han er hjertelig velkommen hit. Utover det har jeg ikke noen kommentar annet enn at det er trist og leit. - Vemodig Hagen er invitert av partiet til landsmøtet, men har i stedet valgt å takke ja til å holde foredrag for Høyres studentforbund i Høyres hus. Bakgrunnen for Hagens fravær er striden mellom han og Siv Jensen etter at han ble skviset som Frp's representant i Nobelkomiteen.

Dagbladet vet at det fortsatt er mange i Frp som synes Hagen tok denne saken for personlig og at han nå burde ha vært ferdig med denne striden for lengst.

I begynnelsen av april ble det klart at Hagen dropper å dra på Frp-landsmøtet.

- Det er fælt å stå utenfor, sa Hagen til VG tidligere i dag om å ikke være på Frp-landsmøte. Hagen har vært på vært eneste Frp-landsmøte de siste 37 åra, men ikke i år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer