Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trist Sophie ser framover

- Jeg er selvsagt veldig trist. Men det vil komme flere sjanser, sier en nedbrutt grevinne Sophie Rhys-Jones, etter at hun og prins Edward mistet sitt ufødte barn i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det var bare ikke meningen at det skulle bli denne gangen, sa Sophie til britiske medier i dag, etter at hun i går mistet sitt ufødte barn da hun ble operert for graviditet utenfor livmoren.

- Men det vil komme andre sjanser, sa grevinnen og var optimistisk med tanke på mulighetene for at hun og dronningens yngste sønn, prins Edward, fortsatt kan få barn.

Både Sophie og prinsen takket sykehusets ansatte for en fantastisk innsats. De takket også det britiske folket og media for medfølelse og omsorg, og for de uttallige blomsterbukettene og hilsnene som har strømmet på i går og i dag.

Prins Edward beskrev opplevelsen Sophie har hatt som «traumatisk» og sa til reporterne at en graviditet utenfor livmoren er «noe av det mest smertefulle noen kan oppleve», skriver BBC.

Med helikopter

36-åringen ble i går i all hast bragt med helikopter fra sitt hjem i Surrey til King Edward VII Hospital i London, hvor grevinnen øyeblikkelig ble operert for graviditet utenfor livmoren. En slik graviditet kan være livstruende.

Operasjonen i går varte i to og en halv time. Tilstanden til den 36 år gamle grevinnen skal nå være god, men hun vil trolig tilbringe flere dager på sykehuset. Legene antar at det vil ta seks uker før Sophie har kommet helt til hektene igjen fysisk, ifølge BBC.

Hele Norges coronakart