USA

Tristyn (13) drept - gutt (14) pågrepet

En 14 år gammel gutt i Florida er arrestert og siktet for drapet på 13 år gamle Tristyn Bailey. Nå etterforskes et Snapchat-bilde som en del av etterforskningen.

MELDT SAVNET: Tristyn Bailey ble meldt savnet søndag. Foto: St. Johns County Sheriff's Office.
MELDT SAVNET: Tristyn Bailey ble meldt savnet søndag. Foto: St. Johns County Sheriff's Office. Vis mer
Publisert

Et Snapchat-bilde av en tenåring i en patruljebil som viser fredstegnet med to fingre, og spør: «Hei folkens har noen sett Tristyn i det siste?» blir etterforsket etter at en 14 år gammel gutt ble siktet for drapet på jenta.

Det bekrefter flere amerikanske medier, deriblant nyhetskanalen News4jax.

SIRKULERT: Dette bildet har sirkulert i sosiale medier (her sladdet), i kjølvannet av drapet på Tristyn Bailey. Foto: Snapchat.
SIRKULERT: Dette bildet har sirkulert i sosiale medier (her sladdet), i kjølvannet av drapet på Tristyn Bailey. Foto: Snapchat. Vis mer

Den 14 år gamle gutten er en medstudent ved skolen til Bailey. Han ble siktet for drapet mandag morgen. Få detaljer er foreløpig gjort kjent om deres relasjon.

Arrestert

Tristyn Bailey ble sist sett i St Johns, Florida, søndag morgen etter å ha blitt rapportert savnet av familien.

Mandag morgen kunngjorde lokal politi på en pressekonferanse at Bailey ble funnet død i skogen like etter klokka 18.00 søndag.

- Vi har en mistenkt arrestert, og dessverre en 13 år gammel jente død, sa lensmann Rob Hardwick, på pressekonferansen.

Hardwick sa at etterforskningen ikke stoppet med arrestasjonen, men at det ikke er noen andre mistenkte knyttet til hennes død på dette tidspunktet. Flere åsted blir imidlertid etterforsket og mange tips blir fortsatt fulgt, skriver nyhetskanalen News4jax.

Han ville imidlertid ikke kommentere det Snapchat-bildet som angivelig viser den 14 år gamle gutten i en patruljebil, med bildeteksten: «Hei folkens har noen sett Tristyn i det siste?»

Han bekreftet imidlertid at politiet var kjent med bildet.

MUMIFISERT: En kvinnelig sektleder ble funnet død og mumifisert i Colorado i slutten av april. Bilder: SAGUACHE COUNTY / YOUTUBE / KUSA / DR. PHIL Vis mer

Sjokkerende

Hardwick ville heller ikke diskutere dødsårsaken på pressekonferansen, men fortalte at Bailey ble funnet med klærne på, ifølge nyhetskanalen.

På tirsdag ble det imidlertid kjent via nyhetskanalen at Tristyn døde som følge av «kraftige traumer ved knivstikking.»

- Dette er et kaldblodig drap på en 13 år gammel ung jente som ikke fortjente å dø, sa Hardwick på tirsdag.

Lensmannen sa at de ikke har klart å finne et motiv ennå. Etterforskningen fortsetter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer