Trøbbel i sikte

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– En 17 år gammel redneck-sønn fra Alaska er bare ute etter litt kos og moro. Men plutselig sitter stakkaren i saksa, og må vises fram til hele verden, skoggerler min venninne på mobilen.

– Typisk at din interesse for amerikansk valgkamp handler om en tenåringsfar i ny dress som vises fram på landsmøtet i Minnesota, svarer jeg.

– Hallo fru liksom-intellektuell, pitbullen Sarah Palin, hennes akk så løsaktige og gravide datter Bristol og kjæresten Levi Johnston gjør valgkampen til en lek.

– Ja, nettopp.

– Og tror du ikke mamma Palin står der og påstår at paret uansett hadde tenkt å gifte seg. Særlig! Den gutten hadde selvsagt ingen andre intensjoner enn å hooke opp med Bristol. Han gikk på en smell, sånn er den saken. Her smaker det definitivt av tvangsekteskap. Men for å komme i trusene til Bristol sa han nok at de skulle gifte seg.

– Du er vulgær som alltid. Du bør heller bekymre deg for visepresidentkandidaten, denne gærne abortmotstanderen som kan bringe USA tilbake til 50-tallet

– USA har aldri kommet lenger enn til 50-tallet, darling. Jomfruen Bristol og Levi har selvsagt bedrevet heftig petting i baksetet på drive-in-kino i lang tid.

– Fordommene dine er det ingenting i veien med.

– Når ekteparet Obama er så irriterende trofaste, må vi ty til republikanerne. Levi gir oss mye å se fram til. Han presenteres som svigermors drøm, men alle ser jo at han er en flørt.

– Og er det noe du har erfaring med, så er det rundbrennere.

– Tenk deg når Bristol sitter der med en hylende unge. Da er det ikke like gøy å være medieyngling. Hva gjør Levi? Stikker ut med kompisene, selvsagt. Og da er det ikke lenge før det dukker opp ei skikkelig trailertrashdame som sier: «Levi gjorde meg gravid også».

– Jeg tviler ikke på at du vil holde meg orientert, kjære.