Trodde brannen var slokket. Et kvarter seinere sto flammene ut av veggen

Politiet ba folk om å holde avstand, etter at det brøt ut brann i et gatekjøkken i Østfold torsdag ettermiddag.

SKIPTVET: Det brenner i et gatekjøkken i Skiptvet. Mye og kraftig røyk på stedet gjør at politiet har sperret fylkesvei 115 forbi stedet. Foto: Freddie Larsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Alle nødetater rykket torsdag ettermiddag ut til en brann i et gatekjøkken i Skiptvet i Østfold.

Etter en iherdig innsats fra brannvesenet, kunne politiet ved 15.30-tida melde at brannen var slokket. Bare et kvarter seinere sto flammene igjen ut av veggen, skriver Smaalenenes Avis (krever abonnement). Ifølge avisa mistenker politiet at brannen startet i en frityrgryte.

«Mye og kraftig røyk. Politiet ber folk holde seg på avstand og at eventuelle åpne vinder og dører lukkes», varslet politiet på Twitter.

- Det er fortsatt full innsats. Det er fremdeles røykutvikling på stedet, og vi har en del røykdykkere i aksjon. Per nå er det ingen synlige åpne flammer, men det er fortsatt ikke kontroll på stedet, sa brannvesenets vaktleder, Leif Høyland, til Dagbladet torsdag ettermiddag.

Klokka 19.26 melder brannvesenet nok en gang at brannen er slokket.

Ingen personer er meldt savnet eller skadd i forbindelse med brannen.

Fylkesvei 115 på Skiptvet var stengt en lengre periode på grunn av brannen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer