Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trodde de skulle få se Maud Angelica

Skuffelsen var til å ta og føle på da et hundretall skuelystne møtte opp i resepsjonen på Rikshospitalet i håp om å få et glimt av Maud Angelica fredag. Den lilles første møte med offentligheten var kun for utvalgte pressefolk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi er litt skuffet, for vi forsto det sånn etter det de sa på TV-nyhetene at det skulle være en pressekonferanse, sier Stig Børresen til NTB.

Sammen med datteren Ida Marie og rundt hundre ansatte, foreldre, pasienter og skuelystne møtte Børresen fram i resepsjonen på barne- og kvinneklinikken fredag formiddag. Men til forsamlingens skuffelse var det intet nyfødt medlem av kongefamilien å se.

Da klokken slo tolv så sykehusets assisterende sikkerhetssjef Robert Derås seg nødt til å stille seg på en stol og gi de frammøtte de dårlige nyhetene.

- Her skjer det ingenting, bare en lukket fotoseanse, sa Derås.

Så kongeparet

Dermed måtte Børresen og de andre smøre seg med tålmodighet og vente på de offisielle bildene.

- Vi hørte jo fra faren til Ari at Maud Angelica lignet mest på seg selv, så det hadde vært morsomt å få se henne, sier Børresen.

Ida Marie, som er på sykehuset for å få cellegiftbehandling, synes uansett at det er morsomt å være på samme sykehus som de kongelige.

- Det er morsomt at det skjer noe som er annerledes. Det er dumt å være syk, sier hun.

- Vi fikk i hvert fall med oss at kongen og dronningen var her, supplerer Børresen.

Nytt håp

Også en stor gruppe av sykehusansatte måtte gå tilbake til post med uforrettet sak.

- Vi er blitt lurt. Ryktene om dette har gått på huset i hele dag, sier Vigdis Skogli, som jobber ved nevrokirurgisk avdeling på Rikshospitalet.

Men NTB kan fortelle at de nybakte foreldre vil forlate sykehuset gjennom en offentlig seremoni, og da er smilet på plass igjen.

- Jippi! Jeg jobber i helga, smiler Skogli.

<B>FULL FORVIRRING: </B>Et hundretall skuelystne og sykehusansatte trodde de skulle få se Maud Angelica på Rikshospitalet i dag.<br>Foto: SCANPIX
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media