Coronavirus:

Trodde det var halsbetennelse - døde

Tvillingsøsteren til britiske Sarah Jarvis døde av coronaviruset.

DØDE: Caroline Saunby (til høyre) døde av coronaviruset i forrige uke. Nå advarer tvillingsøsteren Sarah Jarvis (til venstre) andre. Foto: Privat
DØDE: Caroline Saunby (til høyre) døde av coronaviruset i forrige uke. Nå advarer tvillingsøsteren Sarah Jarvis (til venstre) andre. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Fullvaksinerte: 71.83% Første dose: 79.13%

Det var på fredag at Caroline Saunby (48) fra Teesside i England begynte å føle seg dårlig.

Ifølge hennes tvillingsøster Sarah Jarvis skal hun ha hatt vondt i halsen, og tenkt at det bare var en vanlig halsbetennelse, skriver BBC.

Etter å ha ignorert symptomene på det hun trodde var en halsbetennelse, ble hun søndag plutselig mye verre og fikk veldig høy feber og diaré.

Ifølge den britiske kanalen skal ektemannen, Victor Saunby, ha blitt rådet av lege til å bli hjemme med kona, med mindre hun fikk alvorlige problemer med å puste.

Seinere på søndagen kollapset 48-åringen og ektemannen ringte etter ambulanse.

Selv om helsepersonell ankom familiens hus i løpet av få minutter, og gjorde hjerte- og lungeredning på kvinnen, døde hun seinere på sykehuset samme dag.

BBC skriver at Caroline døde av covid-19.

I karantene

Carolines tvillingsøster forteller til BBC at hele familien er dypt fortvilet, ettersom de ikke fikk lov til å nærme seg søsteren mens hun var syk, og de får heller ikke lov til oppsøke hennes etterlatte mann og to sønner.

- Vi får ikke trøstet guttene. Victor var nødt til å skrubbe hele huset alene, for å gjøre det så trygt som mulig, forteller hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer