Julio Kopseng i ny rettssak

- Trodde det var min feil

34-årig kvinne forklarer seg i retten.

I RETTEN: Julio Kopseng (42) er tiltalt for å ha voldtatt to kvinner. I dag forklarer en 34-årig kvinne fra Vestlandet seg. Video: Jostein Sletten / Dagbladet. Foto: Lars E. Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En 34-årig kvinne fra Vestlandet forklarer seg i Borgarting lagmannsrett om hvordan hun ifølge tiltalen ble voldtatt gjentatte ganger av allerede serievoldtektsdømte Julio Kopseng (42) mens hun var i et forhold med ham i 2006.

- Når jeg ikke ville ha sex, bare fortsatte han. Jeg sa det var vondt, men han bare fortsatte. Jeg kunne ligge og slappe av, og han bare tok for seg, forteller familiemoren i retten.

- Helt lammet

Ved ett tilfelle lå hun og så på TV, da Kopseng plutselig tvang henne til oralsex, forklarer hun.

- Jeg prøvde å dytte ham vekk, men var helt lammet. Jeg lot det bare stå til, lot ham gjøre seg ferdig. Etterpå var alt som normalt for ham, forteller kvinnen.

De to møttes etter et strippeshow Kopseng deltok i på kvinnens hjemsted i 2005. Etter å ha hatt sex samme kvelden holdt de kontakten, og hun flyttet året etter til Oslo.

- Vi hadde et seksuelt forhold. Jeg var veldig betatt, veldig forelsket. Men han gjorde det klart at han ikke ønsket noe kjæresteforhold, forteller kvinnen.

«Åpent forhold»

Likevel fikk hun nøkkelen til Kopsengs leilighet på Disen, og de to hang mye sammen, i det Kopseng beskrev som et åpent forhold - som hun oppfattet som svært skjevt, ettersom han kunne ligge med andre, gjerne med henne til stede, mens hun ble straffet dersom hun flørtet med andre menn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer