Været

Trodde du sommeren var over? Nå kommer finværet

Melder finvær over hele landet i helga. På Østlandet ser prognosene gode ut også for neste uke.

VARMT: Meteorologisk institutt melder finvær over hele landet i helgen. I Oslo ser prognosene gode ut også for neste uke. Foto Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
VARMT: Meteorologisk institutt melder finvær over hele landet i helgen. I Oslo ser prognosene gode ut også for neste uke. Foto Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det blir fint vær i store deler av landet. På lørdag henger det fortsatt igjen regnbyger i Nordland og Nord-Trøndelag, men det blir fint i Troms og Finnmark, på Østlandet og Vestlandet, sier statsmeteorolog Ragnhild Nordhagen.

Fra lørdag stiger temperaturen i Troms og Finnmark, og på søndag er det meldt 15 grader over hele fylket. Sør i Nordland blir det opp mot 20 grader.

Norges værvinnere

På Øst- og Vestlandet blir det også stigende temperaturer. Statsmeteorologen melder at Østlandet kan passere 20 grader på søndag. Sørlandet kan også glede seg over finværet.

- Det blir fint vær på Østlandet og Vestlandet på lørdag. På værvarslingsmodellene ser det ut som om det er størst sjans for å komme opp i 20 grader på Østlandet. På Sørlandet kan det bli 18 grader. Det blir gode temperaturer over stort sett hele landet til helgen, sier Nordhagen.

- Vil du si det blir strandvær?

- Det spørs hvor varmt folk må ha det, men badetemperaturen på Østlandet vil ligge på rundt 17-18 grader, så de som tåler å bade i under 20 grader kan ta seg en tur på stranda.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer