Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trodde fotballjubel var husbråk

Politiet i Trondheim rykket ut og fant leiligheten med glade sunnmøringer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Politiet rykket ut til en leilighet i Trondheim etter å ha fått melding om husbråk. Det viste seg at de som var i leiligheten var sunnmøringer som ropte og skrek under søndagens cupfinale.


- En kvinne ringte i 15.45-tiden og sa at hun hørte et forferdelig spetakkel fra leiligheten over hennes. Hun oppfattet det som om noen var i ferd med å få juling, sier operasjonsleder Astrid Metlid i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Da politiet kom fram til leiligheten fant de en familie fra Sunnmøre som var mer enn gjennomsnittet engasjert i fotballkampen mellom Molde og Aalesund, melder adressa.no.

Aalesund var på dette tidspunktet i ferd med å score det ene målet etter det andre i den spennende straffesparkkonkurransen, og sunnmørsfamilien ropte og skrek.

Så endte da også kampen med seier for Aalesund, og politiet kunne trygt konstatere at meldingen om husbråk var falsk alarm.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media