Trodde han drakk øl: Døde

Aidan Sagala (21) døde etter å ha drukket noen slurker med det han trodde var øl. Nå er en mann i 40-åra tiltalt for uaktsomt drap.

DØDE AV «ØL»: Aidan Sagala fikk gratis øl av en arbeidskollega. Etter å ha drukket noen få slurker fra en av boksene, kollapset 21-åringen. Foto: Facebook
DØDE AV «ØL»: Aidan Sagala fikk gratis øl av en arbeidskollega. Etter å ha drukket noen få slurker fra en av boksene, kollapset 21-åringen. Foto: Facebook Vis mer
Publisert

I mars i år skulle 21 år gamle Aidan Sagala fra New Zealand kose seg med en øl etter jobb.

Ølet var av merket Honey Bear House Beer, og ifølge søstera, Angela Sagala, skal han ha fått 24 bokser av denne sorten gratis av en arbeidskollega.

Nå er mannen i 40-åra, som ga ølet til Aidan, tiltalt for uaktsomt drap. Det melder blant andre newzealandske Newshub.

«Salt» øl

I et tidligere intervju med nyhetstjenesten, har søstera tidligere sagt at 21-åringen reagerte på smaken på ølet. Han skal ha lurt på om det var meningen at det skulle smake så «salt».

Kjæresten hennes hadde selv drukket en boks, men ikke merket noe utenom det vanlige.

- Kjæresten min smakte på ølet hans, men spyttet det ut, fortalte søstera i april.

Kollapset

Bare etter noen få slurker med øl falt Aiden om og fikk et anfall. Ifølge 21-åringens familie hadde han uttalt at han «trodde han skulle dø» før han kollapset. Søstera sa det så ut som at broren var «besatt».

- Han lå på bakken mens det så ut som om han fiklet med nesa si før han snudde seg mot meg og så: «Søster, jeg dør», har Angela forklart.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer