Trodde han skulle slippe unna etter å ha kjørt ned syklisten

Men ble stoppet av to moderne helter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i den amerikanske byen Bethlehem i Pennsylvania har lagt ut videoen du kan se over for å hylle to lokale helter.

Videoen stammer fra overvåkningskameraer på ei bru i byen, som fanget opp en ungdomssjåfør som kjørte ned en syklist og forsøkte å stikke unna.

Som du kan se i videoen over stopper føreren så vidt opp etter å ha kjørt ned syklisten, men så forsøker han å komme seg unna. Det ble imidlertid umulig da to moderne helter grep inn.

Bussen som lå foran bilen må ha fått med seg hendelsen i speilene, for bussjåføren velger kontant å blokkere fluktveien for sjåføren som forsøkte å stikke av.

En bil som kom kjørende bak stoppet først opp ved syklisten, men kjørte så videre for å sørge for at sjåføren som forsøkte å komme seg unna heller ikke kunne rygge.

Til slutt kom politiet til stedet og fikk pågrepet bilisten som hadde kjørt ned syklisten.

Nå er de to heltene, Richard Gubish og Judson Smull, blitt hedret av byen Bethlehem.

- De raske og uselviske handlingene sørget for at en potensielt tragisk situasjon fikk en lykkelig slutt. Uten deres handlekraftige valg kunne bilisten ha kommet seg unna med dette. Vi takker Gubish og Smull, heter det i en pressemelding fra politiet i Bethlehem.

17-åringen som ble pågrepet ble for øvrig også den første i delstaten som ble siktet for å ha brutt den nye loven som spesielt beskytter syklister på veiene.