Trodde hun drepte sønnen med sigarett

Michelle Heaton (31) mistet Jamie (2) etter at huset deres eksploderte i Storbritannia. Moren klandret seg sjøl.

KLANDRET SEG SJØL:  Michelle Heaton var sikker på at hennes sigarettbruk var årsaken til at huset eksploderte og sønnen døde. Flere hus ble skadet i den tragiske eksplosjonen i tillegg til at en person ble fraktet til sjukehus med brannskader. Foto: PA / NTB Scanpix
KLANDRET SEG SJØL: Michelle Heaton var sikker på at hennes sigarettbruk var årsaken til at huset eksploderte og sønnen døde. Flere hus ble skadet i den tragiske eksplosjonen i tillegg til at en person ble fraktet til sjukehus med brannskader. Foto: PA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): To år gamle Jamie Heaton døde momentant da en massiv gasseksplosjon ødela to boliger i i Shaw, nær Manchester i Storbritannia i forrige uke.

Moren klandret seg sjøl og følte skyld for å ha forårsaket eksplosjonen etter å ha røykt en sigarett utenfor familiens hus, melder den britiske avisa Daily Mail.

Men det hadde hun ingen grunn til.

Ukjent årsak Etterforskerne har nå kommet fram til at sigaretten ikke utløste eksplosjonen. De vet foreløpig ikke hva som er grunnen, og etterforsker hendelsen som mistenkelig. Politiet tror eksplosjonen har sitt opphav i nabohuset, melder avisa The Telegraph. 

- Jeg føler meg så skyldig som gikk utenfor den dagen. Jeg veit at dersom jeg hadde vært i rommet med ham ville alt skjedd så fort at jeg ikke ville klart å gjøre noe, men det får meg ikke til å slutte å ønske at jeg kunne ha foretatt meg noe, sier hun til Daliy Mail.

Ifølge avisa Zimbo så gutten på TV i stua da eksplosjonen skjedde. Fire hus ble ødelagt og flere hus fikk skader i Buckey Street.

- Jeg er takknemlig for å ha overlevd slik at de andre barna mine fremdeles har en mor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer