OVERGREP: En 25 år gammel britisk kvinne forklarer seg i disse dager for retten etter at hun er tiltalt for seksuelle overgrep mot en venninne. Hun skal ha utgitt seg for å være en mann, og de to hadde ved flere anledninger sex på dette hotellet i Chester. Foto: Google Street View
OVERGREP: En 25 år gammel britisk kvinne forklarer seg i disse dager for retten etter at hun er tiltalt for seksuelle overgrep mot en venninne. Hun skal ha utgitt seg for å være en mann, og de to hadde ved flere anledninger sex på dette hotellet i Chester. Foto: Google Street ViewVis mer

Trodde hun hadde sex med mannlig kreftpasient fem ganger. Så tok hun av seg øyebindet

Siktet for overgrep.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Kvinnen ble først dømt til åtte års fengsel, men dommen ble opphevet. I den nye rettssaken ble hun dømt til seks år bak murene.

(Dagbladet): En 25 år gammel britisk kvinne må i disse dager forklare seg i retten da hun er tiltalt for å ha seksuelt misbrukt sin venninne. Det skriver den britiske avisa The Telegraph.

Bakgrunnen for tiltalen er at kvinnen utga seg for å være en mannlig kreftpasient, og den fornærmede har fortalt at de to hadde sex ved flere anledninger, men hun så først ikke at det var venninnen.

Hun hadde nemlig blitt overbevist om at nevnte kreftpasienten venninnen utga seg for å være, skammet seg såpass over arrene sine at han ikke ville at hun skulle se han - og at de derfor hadde samleie mens den fornærmede hadde bind for øynene.

Nære venner

Det hele begynte i 2011 da den fornærmede fikk en venneforespørsel på Facebook fra en mann som kalte seg «Kye Fortune». Han sa at han var halvt filipinsk og halvt latinamerikansk, og de utviklet etter hvert et vennskap over internett.

«Fortune» fortalte at han på et tidligere tidspunkt hadde vært involvert i en bilulykke, og at legene under behandling av skadene hadde funnet ut at han hadde en svulst på hjernen. På grunn av sin tilstand var «han» dermed ikke i stand til å møte henne.

- Han sa hvor mye jeg hadde hjulpet han med sykdommen, og at det var et tegn på at vi burde gifte oss og få barn. Vi skulle gjøre alt, forklarte den fornærmede kvinnen i avhør hos politiet, ifølge avisa.

Merket at noe var galt

Det endte likevel med at de to møttes på et hotell i Chester, og Fortune oppfordret kvinnen til å ta på seg en sovemaske og et skjerf for øynene slik at hun ikke skulle legge merke til nerve- og muskelskadene han hadde fortalt om.

De to hadde så sex, og dette gjentok seg ved fem anledninger helt til Fortune skulle komme hjem til kvinnen. Det var her hun merket at noe var galt.

- Noe i meg sa «ta av deg masken», så jeg gjorde det. Hun bare sto der, og jeg kunne ikke tro det. Hun skjulte ansiktet sitt i hendene, og sa «det er ikke det du tror», sier den fornærmede.

Ble venner samtidig

Den tiltalte 25-åringen skal ha blitt venn med fornærmede omtrent samtidig som venneforespørselen fra Fortune dukket opp. De to studerte sammen på universitetet i Chester.

Hun sa også at 25-åringen fortalte at hun kjente Fortune.

Under møtene skal den tiltalte ha teipet brystene sine, gått med hatt og brukt en dildo for å opprettholde renkespillet.