Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trodde ikke kupongen gikk gjennom, leverte en til. Vant dobbel førstepremie

Snakk om Lotto-flaks.

DELTE UT DOBBELPRIS: Lotto-programleder Ingeborg Myhre delte ut 41 millioner kroner til en kvinne fra Troms i går. Forrige helg vant en mann to førstepremier. Foto: Norsk Tipping
DELTE UT DOBBELPRIS: Lotto-programleder Ingeborg Myhre delte ut 41 millioner kroner til en kvinne fra Troms i går. Forrige helg vant en mann to førstepremier. Foto: Norsk Tipping Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går kveld vant en kvinne fra Troms 41 millioner kroner i Superlotto. Hun fortalte at hun nesten ikke hadde råd til å levere inn kupongen, det blir neppe en problemstilling i framtida.

Samme kveld hadde en mann fra Hordaland dobbelflaks.

Han trodde nemlig at det var noe galt da han skulle levere sine sju tall, så han gjorde det en gang til. Dermed hadde han to kuponger i potten, og kulene trillet hans vei.

- Jeg var på ferie da jeg skulle levere kupongene via mobiltelefon. Jeg har tre faste kuponger jeg leverer. Jeg var ikke sikker på om jeg fikk levert den ene, så jeg trykket en gang til, sier mannen til Norsk Tipping.

Det var bare 50 sekunders mellomrom mellom innleveringen.

Topppremien var på 2 437 355 kroner, dermed innkasserte 44-åringen nærmere fem millioner. Også tre andre personer fikk sju rette.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media