Trodde jente (7) var en ball

Mann i 70-årene har meldt seg til politiet etter påkjørsel i Sauda i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ved 12-tiden i går ble en syv år gammel jente påkjørt og sterkt forskadd i Sauda i Rogaland. Bilføreren forlot ulykkesstedet. Politiet i Rogaland fikk informasjon om hendelsen rundt 20.00 i går, og valgte å gå ut i media og etterlyse bilføreren. Nå har en mann i 70-årene meldt seg til politiet.

Hørte et dunk
- Mannen opplyste om at han hadde vært i området i det aktuelle tidsrommet. Han sa også at han hadde hørt et dunk, men at han trodde det bare var en ball eller lignende. Ettersom han ikke så noe, kjørte han videre, sier operasjonsleder ved Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt, Svein Sørensen til Dagbladet.

Positivt
Innringeren skal ha lest om saken i nettaviser før han ringte politikontoret. Politiet ser det som positiv at mannen selv ringte inn hendelsen.

- Det er klart positivt at mannen tar kontakt nå han leser noe slikt. Det kan bidra til en raskere oppklaring i saken, sier Sørensen.

Stor fart
Politiet skal nå utføre undersøkelser på bilen til mannen, for å finne ut om innringeren var personen som kjørte på jenta.

Jentas mor fortalte i går at bilen skal ha kommet i stor fart, for deretter å ha bråbremset. Da fører ikke klarte å stanse i tide, kjørte han på den unge jenta. Hun var ute og syklet da påkjørselen skjedde.