Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trodde kona var ape og drepte henne

En eldre malaysier trodde aper var på ferde i familiens frukttre, og fyrte løs med hagla.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

70 år gamle Yahya Salleh var lei av de frekke apene som herjet i hagen, og nølte ikke da han hørte rasling oppe i ett av trærne. To velrettede haglskudd fikk slutt på raslingen, men det var slett ingen ape som falt i bakken.

Sjokkert så Salleh hvordan hans 68 år gamle kone, som hadde skjenket ham 13 barn opp gjennom årene, lå blødende på bakken, truffet i hodet og brystet. I all hast fikk han henne på sykehus, men livet sto ikke til å redde, skriver avisen Berita Hariam.

En 48 år gammel malaysisk mann var nær ved å lide samme skjebne tirsdag, da han gikk på mangoslang i naboens hage. Naboen trodde aper var på ferde, og skjøt et skudd opp gjennom greinene.

48-åringen ble truffet i magen og ble ytterligere skadet da han falt ned fra mangotreet. Nå venter i tillegg tyveritiltale, mens den skyteglade naboen slipper straffeforfølgelse, skriver New Strait Times.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling