Trodde på Bill

Hillary Clinton trodde på sin ektemann da han bedyret at han ikke hadde et forhold til Monica Lewinsky.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Han har gitt hjelp og omsorg til en ung person med problemer, det har ikke vært snakk om noe forhold.» Dette er fortalte Hillary til venner i januar i følge Los Angeles Times. Dette skal angivelig ha vært presidentens forklaring til sin kone da pressen begynte å skrive om saken.

- Han løy for sin kone, sier en av Hillarys venner. - Han tok en spansk en, og hun trodde på det.

Om hun trodde han eller ikke tok Hillary i hvert fall sin mann kraftig i forsvar utad. I et TV-intervju senere i måneden uttalte hun at en utro president ville være en «alvorlig sak», men la til at «det kommer til å vise seg å ikke være sant».

Først i midten av august, bare et par dager før han fortalte hele verden om forholdet, skal presidenten ha mannet seg opp til å fortelle sin kone at han faktisk hadde vært utro.

- Listen over folk han har sviktet i denne saken startet og slutter med Hillary. Hun har vært mer lojal enn han fortjener, sier nok en venn av den bedratte presidentfruen til LA Times.

<HLF>BARE SJELESØRGER:</HLF> Hillary trodde på sin manns forklaring om at han bare hjelp den unge Lewinsky med hennes personlige problemer.