FRIERI-FLAUSE: Her mister de forlovelsesringen - like etter frieriet. Paret, John og Daniella, trodde den dermed var tapt for alltid. Det skulle vise seg å ikke stemme. Video: NYPD / CNN Vis mer

Trodde ringen var tapt. Så «etterlyste» politiet frieren

«Etterlyst for å ha mistet sin forlovedes ring».

I byen som aldri sover, så han sitt snitt til å gå ned på et kne foran sin kjære. I Central Park svarte hun ja, og som nyforlovede gikk de hånd i hånd videre mot ikoniske Times Square i New York.

Men så gikk det galt. Ringen var for stor, og den falt av fra fingeren til kvinnen. Men under føttene til det ennå lykkelige paret var det ikke asfalt, men en metallrist.

Og gjennom den forsvant ringen.

  • Se video av uhellet øverst i saken.

Ba politiet om hjelp

Det trodde i alle fall det da litt forfjamsede paret, som uten hell forsøkte å få ringen opp igjen av fra under rista. De kontaktet en politipatrulje i området, men etter at heller ikke de hadde hellet med seg, gikk paret videre med uforrettet sak.

De var forlovet, men uten det fremste beviset på at paret var nettopp det: ringen.

Paret la ikke igjen noen kontaktinformasjon hos politipatruljen, og det de ikke visste var at en annen politipatrulje kom til stedet lørdag morgen for å forsøke og finne ringen.

De fjernet metallrista, og der var ringen.

«ETTERLYST»

Derfor tok New York-politiet (NYPD) til Twitter og etterlyste paret.

«ETTERLYST for å ha mistet sin forlovedes ring ved Times Square. Hun sa ja, men han var så oppspilt at han mistet ringen ned en rist», skrev NYPD blant annet, og la til en video av paret som forgjeves forsøkte å få tak i ringen.

«Vi ønsker å levere den tilbake til det lykkelige paret. Kan du hjelpe oss å finne dem?», het det videre i meldingen.

Og søndag var saken oppklart, med hjelp fra Twitter-brukere, opplyser NYPD selv.

«Tusen takk»

Det nyforlovede paret identifiseres av NYPD bare som John og Daniella, men BBC melder at de er fra Storbritannia og bor i Peterborough i England.

FORLOVET: Det lykkelige paret John og Daniella. Foto: NYPD
FORLOVET: Det lykkelige paret John og Daniella. Foto: NYPD Vis mer

Og det var fordi så mange Twitter-brukere delte den første meldingen fra NYPD, at de kom i kontakt med paret, som selv hørte at NYPD lette etter dem.

Paret er nå tilbake i Storbritannia, og på Twitter roser Daniella både byen New York og NYPD opp i skyene etter den virale «etterforskningen».

«Tusen takk til NYPD og alle som delte, og gjenforente meg med ringen min!», skriver hun blant annet.

«Trodde den var borte for alltid! Kan ikke takke politibetjentene nok», heter det videre.

KUPP: Patricia O'Gradys leiepris må være et av tidenes kupp på leiemarkedet. Hun leide nemlig en treromsleilighet i New York for 230 kroner i måneden. Video: CNN Vis mer