- Trodde vi lo av ham

Knivstakk 24-åring i hodet. Tre knivepisoder i Agder natt til søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tre menn er skadet, og fem personer er pågrepet av politiet etter tre voldsepisoder med kniv i Agder natt til søndag. To av knivstikkingene fant sted i Kristiansand sentrum, en i Arendal.

Brøt seg inn i bolig

Den første episoden skjedde i et bolighus i Arendal lørdag kveld. To personer trengte seg inn i en privatbolig og knivstakk en 18 år gammel mann fra Arendal. Offeret måtte sy tre-fire sting p\\å legevakta etter å ha blitt stukket i armen.

Politiet har pågrepet to 18 år gamle menn i forbindelse med knivstikkingen.

Gjengvold

En 20 år gammel mann med afrikansk opprinnelse ble slått ned av tre personer utenfor 7-11 i Dronningengsgate i Kristiansand sentrum. Politiet i Kristiansand fikk melding om voldsepisoden 0020.

 - En person ble slått ned av tre andre. En av de tre skal ha hatt kniv. Det er litt uklart om denne ble benyttet til å stikke med, sier operasjonsleder Jon Kvitne i Agder politidistrikt til fvn.no.

- Offeret ble påført en god del skader etter slag, i ansiktet og hodet. Han fikk også skader på tennene, sier Kvitne. Mannen ble kjørt til legevakta for behandling.

STUKKET I HODET: En 24 år gammel mann ble knivstukket i panna etter at en mann som gikk forbi trodde kameratgjengen lo av ham. Foto: FÆDRELANDSVENNEN
STUKKET I HODET: En 24 år gammel mann ble knivstukket i panna etter at en mann som gikk forbi trodde kameratgjengen lo av ham. Foto: FÆDRELANDSVENNEN Vis mer

Politiet har pågrepet to menn på 21 år fra Kristiansand etter voldsepisoden, og er også på utkikk etter en tredje person, muligens en kvinne.

Stukket i hodet

15 minutter senere fikk politiet melding om en ny knivstikking, bare et kvartal unna den forrige voldsepisoden. En 24 år gammel mann fra Tønsberg ble stukket med kniv i hodet, men slapp unna episoden med lettere skader.

- Vi stod utenfor hotellet og lo og tullet. En mann kom forbi, og trodde vi lo av ham, sier en kamerat av knivofferet til Fædrelandsvennens nettutgave.

Deretter knivstakk mannen 24-åringen i panna, før han flyktet fra åstedet. Han ble like etter pågrepet av politiet, og hadde da fortsatt kniven i sin besittelse. Den pågrepne er en 21 år gammel mann fra Kristiansand.