Trofaste sjåfører får sex

Et av hovedstadens gledeshus tilbyr taxisjåfører gratis sex og massasje dersom de skaffer kunder til etablissementet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frekt eller bare oppfinnsomt? Kvinnene i massasjeinstituttet Studio 70 går nye veier for å skaffe kunder. Ifølge Aftenpostens aftenutgave blir byens taxisjåfører tilbudt gratis sex eller massasje for hver 10. kunde de skaffer til bordellet.

- Det skaffet oss ikke kunder. Så vidt jeg vet, har ingen drosjesjåfører kommet med kunder til oss. Etter jul har det vært liten trafikk her, men jeg regner med at det bedrer seg nå. Det kribler jo mellom bena på folk nå når våren kommer, sier en ansatt som kaller seg «Lisa» til Aften aften.

Oslo Taxi avviser at de driver med horekundeformidling.

- Å formidle kunder til et massasjeinstitutt ligger langt utenfor vårt arbeidsområde, sier Sjur Beckmann, sjåfør i Oslo Taxi.

Mange av sjåførene vil ikke stå fram med navn, men avviser at de driver hallikvirksomhet.

- Det er klart vi tar avstand fra dette. Hvis vi hadde kjørt kunder til et bordell mot gjenytelser, kunne vi blitt dømt for hallikvirksomhet. Så dumme er vi ikke, om du måtte tro det. Dessuten ville det svertet næringen, sa en sjåfør i 50-åra til avisa.

Klippekort

Klippekortet til sjåførene baserte seg på hvilke tjenester kundene valgte. Sjåførene må gå inn sammen med kunden. Hvis kunden kjøper massasje, krysses det av én gang på kortet. For hver tiende kunde sjåføren tar med seg får han en valgfri massasje gratis.

Rett før påske fikk rundt 100 sjåfører i Oslo Taxi utdelt klippekort til Studio 70. Prisen for ett samleie skal være 1500 kroner, men en av kvinnene ved massasjeinstituttet benekter at klippekortene nå er i bruk.