Bilbranner i Oslo:

Trolig er 11 biler påtent i Oslo de siste to dagene: Politiet setter nå inn tiltak

Politiet vet ennå ikke med sikkerhet at alle bilene er påtent, men de ser brannene i sammenheng.

BRANN I BILER: Flere biler ble brannskadd i Herslebs gate i Oslo natt til onsdag.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
BRANN I BILER: Flere biler ble brannskadd i Herslebs gate i Oslo natt til onsdag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet/NTB): - Vi etterforsker om dette kan ha sammenheng med andre bilbranner i byen den siste tiden, sier politiet.

Natt til onsdag var det igjen bilbranner i Oslo, bare ett døgn etter at det brant i flere biler i byen. Politiet har fått en vitneobservasjon i saken.

Nødetatene rykket ut til Micheletveien på Furuset etter å ha mottatt melding om brann i to biler. Ikke lenge etter ble det opplyst at brannvesenet hadde slokket ilden.

- Det var to personbiler som brant. Begge er hardt skadd. Vi er på stedet nå og etterforsker om dette kan ha sammenheng med andre bilbranner i byen den siste tiden, sier operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt til NTB.

Hvit bil

Et vitne har forklart at en hvit bil, muligens en BMW, ble sett kjørende fra brannstedet i stor fart. Politiet søker nå etter denne bilen. De snakker også med vitnet og andre som kan ha opplysninger om de to brannene. Begge kjøretøy blir tauet inn for å nærmere kriminaltekniske undersøkelser.

Senere på natta, litt før klokka 03, brøt det igjen ut brann i biler, denne gangen i Herslebs gate på Grünerløkka i Oslo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer