Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trolig ikke drosjeran

Det er ifølge politiet ingenting som tyder på at den 24 år gamle drosjesjåføren Thomas Knutsen ble ranet før han ble skutt og drept i Nittedal natt til onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har ingen opplysninger som tyder på at det er snakk om et ran. Den avdøde sjåføren hadde penger på seg da han ble funnet, opplyste politiinspektør Jon Letnes ved Romerike politikammer på en pressekonferanse torsdag.

Drapsvåpenet er ikke funnet, men ifølge politiet var det et håndvåpen. Politiet har hittil fått inn rundt 50 tips i saken. Det dreier seg om observasjoner som er gjort rundt Solli plass og i nærheten av åstedet.

Fra Solli plass

Letnes sier at politiet er sikre på at drosjeturen mot Nittedal startet fra området ved Solli plass, og at gjerningsmannen eller gjerningsmennene kom på der. Han avviser spekulasjoner om at den avdøde sjåføren først kjørte en kvinne fra ett utested til et annet i Oslo sentrum, før han kom i kontakt med to menn i Pilestredet 17.

Letnes sier også at politiet er ganske sikre på at det var avdødes bil som ble observert av et vitne ved en avkjøring til Gamleveien på Rotnes i Nittedal ved 03-tiden natt til onsdag. Kupélyset i bilen var da på. Han mener det foreløpig ikke er grunnlag for å anta at det er sammenheng mellom Nittedal-drapet og skyteepisoden ved en taxi i Oppegård i desember i fjor.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media